Yaptığı yatırımlarla gücünü her geçen gün arttıran Afix Scaff İskele ve Kalıp Sistemleri, güvenliğin ve hızın önemli olduğu tersane projelerine iskele sistemleri ile çözüm sunuyor.
Türkiye ve Avrupa normları olan TSE ve EN 12810-12811 standartlarına uygun üretim gerçekleştiren marka, Belçika merkez ofisindeki Ar-Ge departmanında hem mevcut ürünlerin geliştirmeye hem de yeni ürün tasarımı konusunda önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belçika merkez ofisinden ve Hollanda, Fransa gibi ülkelerde bulunan temsilciliklerinden Avrupa’nın tümüne ve dünyanın birçok ülkesine hizmet veren marka, hem dünyanın hem de Türkiye’nin önemli tersanelerde ve enerji santrallerinde tercih ediliyor.

TERSANEDE İŞLER AFİX SCAFF İSKELE İLE HIZLANIYOR

Üretimin aksamadan devam edilebilmesi için hızın ve çalışan güvenliğinin önemli olduğu tersane projelerine Afix Scaff İskele ve Kalıp Sistemleri, güvenli iskele sistemleri ile bu iki hususta avantaj sağlıyor. Markanın iskele sistemlerinin kullanıldığı tersane projelerinden biri de Fransa’nın önemli tersaneleri arasında yer alan bir donanma gemisi.