Belçika merkezli Afix Group NV firmasının iştiraki olan Afix Türkiye, flanşlı iskele üretim, satış ve kiralama konusunda 2011 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. 2018 yılının başında Gebze Dilovası’ndaki yeni fabrikasına taşınan Afix Türkiye, yeni teknolojilerle üretimini yaptığı iskele sistemleriyle enerji, inşaat gibi birçok sektöre hizmet veriyor. 

Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren markanın AFİX Allround (Flanşlı İskele) sistemi kalitesiyle öne çıkıyor.  Türkiye ve Avrupa normları olan TSE ve EN 12810-12811 standartlarına sahip olan AFİX Allround (Flanşlı İskele)’nin üretiminde ST 52 çelik kullanılmakta olup et kalınlığı 3.2 mm’dir. Flanş kalınlıkları 10 mm olan AFİX Allround’in galvaniz kalınlığı ise 100-200 mikron arasında. Tüm bu özellikleriyle AFİX Allround, yüksek dayanıma sahip olmakla birlikte uzun ömürlüdür. AFİX Allround kalitesi ve sahip olduğu özellikleri nedeniyle şantiyede üzerinde çalışan personellere güvenli bir çalışma ortamı sunar. 

Afix Türkiye ürünlerinin sağlamlığı ve kalitesi nedeniyle özellikle endüstriyel projelerde en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Firmanın çözüm sunduğu projeler arasında Petkim Star Rafinerisi, Tüpraş Rafinerisi, İstanbul 3. Havaalanı Projesi ve birçok enerji santrali yer alıyor.