Başarı grafiğini her geçen gün yükselten ACP Yapı Elemanları, farklı tipolojideki projelere çözüm sunmaya devam ediyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sunan firmanın tercih edildiği yapı türlerinden biri de hastaneler. 

İnsan sirkülasyonu yoğun olan hastanelerde kullanılan yapı malzemelerinin de hem güvenli hem de uzun ömürlü olması önemli.  Çalışan ve hasta sağılığı için hijyenin öne çıktığı bu projelere ACP Yapı Elemanları, hem ürün hem de uygulamadaki kalitesiyle avantaj sağlıyor. Markanın çözüm sunduğu hastane projeleri arasında Diyarbakır’da yer alan Batı Hastanesi de yer alıyor. Firma bu önemli projeye Dorma KTV3 Otomatik Döner Kapı, Dorma ES200 Easy ve Ditec Valor HH Hermetik Kayar Kapıları ile hizmet verdi. 
 

"Gözünüz arkada kalmasın" sloganıyla Ankara Keçiören Alüminyum Sanayi Sitesinde yer alan yeni fabrikasında faaliyetlerini sürdüren ACP Yapı Elemanları tedarik ettiği ürün portflerinin bir kısmını ürün satışı bir kısmını ise fabrikalarında imalat, montaj ve satış sonrası servis hizmetleri olarak müşterilerine sunuyor. Alman menşeili Dormakaba firmasının Ankara bayisi olan ACP Yapı Elemanları Dormakaba firmasının proje partneri, kapı donanımları, cam sistemleri, otomatik kapı sistemleri, otel kilit sistemleri, hareketli bölme duvar sistemleriyle ilgili malzeme tedariki, satış imalat ve yerine montaj konularında hizmet de veriyor. ACP Yapı Elemanları’nın Genel Müdürü Erhan Karabağ, Polonya menşeili PONZIO firmasıyla yapılan üretici lisans anlaşması gereği olarak yangına dayanımlı alüminyum kapı pencere ve cephe sistemleri ile ilgili malzeme temini PONZİO firmasından gerçekleştirilerek imalatı, montajının firmaları tarafından gerçekleştirildiğini vurguluyor. İtalyan COMUNELLO firmasının üretimi olan pencere açma motorları konusunda Türkiye temsilciliğini gerçekleştirdiklerini, stoktan satış ve talep olması durumunda proje bazlı yerine montaj ya da supervisor hizmeti sunduklarını aktaran Karabağ, "İsviçre menşeili SUNPARADISE markalı ürünlerin İç Anadolu Bölge bayisi olarak manuel kayar katlanır alüminyum sistemleri, alüminyum cam kış bahçesi sistemleriyle ilgili faaliyet gösterdiklerini açıklayan Karabağ, “Alman menşeili ROTO FRANK firmasının üretimi olan kol, kilit menteşe, çift açılım, sürme aksesuarları, makas gibi mevcut ürün portföyünün satışını gerçekleştirmekteyiz.” diyor.