Alüminyum sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan ACP Yapı Elemanları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü eğitim çalışmalarına devam ediyor. Markanın alüminyum sektöründeki tecrübesini gençlerle paylaşmak adına kurduğu ACP Akademi’nin önderdiğinde 12 Aralık Çarşamba tarihinde İş Geliştirme ve İnovasyon Zirvesi gerçekleştirilecek. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin desteği ile düzenlenecek olan İş Geliştirme ve İnovasyon Zirvesi’nde, iş dünyasından yöneticiler ve akademisyenler iş dünyasını şekillendiren güncel konuları ve başlıkları ele alacak.

İŞ DÜNYASINDAKİ SON GELİŞMELER ELE ALINACAK

ACP Akademi ve sponsorların katkılarıyla üçüncü kez gerçekleştirilecek eğitim semineri olan İş Geliştirme ve İnovasyon Zirvesi’nde Bakırçay Üniveristesi ‘nden Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu “İş Geliştirme ve İnovasyonda Yeni Yaklaşımlar”, Anka Koçluk Yönetim Kurulu Başkanı Sosyolog Gökçe Pınar “Girişimcinin Dünyası” , Eroğlu Hukuk Bürosu’ndan Av. Dr. Orhan Eroğlu “Güncel Gelişmelerle Konkordato” ve Dokuz Eylül Üniveristesi’nden Doç. Dr. Ali Rıza Firuzan “İşte Kalite” başlıkları altında konuşma yapacak.

ACP Akademi tarafından düzenlenecek olan üçüncü eğitim semineri İş Geliştirme ve İnovasyon Zirvesi, Ankara’da Hilton Garden Inn otelinde işveren, yönetici, akademisyen, yapı sektörü profesyonellerine yönelik gerçekleşecek.