Sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Halimoğlu Fasarit Boya, prestijli projelerin tercihi olmaya devam ediyor. Markanın ürünlerini tercih eden projelerden biri de Acıbadem Hastanesi. 

Temelleri 1964 yılında atılan marka, İstanbul Kayabaşı ve Hadımköy’de olmak üzere iki üretim tesisi bulunuyor. Kayabaşı üretim tesisinde Thermo-Tec dış cephe ısı yalıtım sistemleri, Cera-Tec seramik yapıştırıcı ve derz dolguları, Aqua-tec su izolasyon ürünleri, Floor-Tec zemin kaplama sistemleri ve Restore tamir harçları üretimi gerçekleştiriyor. Hadımköy üretim tesisinde ise su bazlı dekoratif iç ve dış cephe boyaları, akrilik esaslı duvar macunları, tekstürlü boyalar ve hazır dekoratif sıvalar üretimi gerçekleştiriyor. 

Halimoğlu Fasarit Boya, Acıbadem’de hayata geçen Acıbadem Hastanesi’nin tüm otopark yüzeylerine Fasarit Dekortatif Püskürme Boya ürünleriyle çözüm sundu. Fasarit Dekortatif Püskürme Boya ile otopark yüzeylerinde sıva hataları kapatıldı, brüt betonda oluşan segregasyonları tamiratı yapılarak güzelleştirildi. Aynı zamanda otoparkın tüm tavan ve duvar yüzeylerinde de kullanılarak araç motor gürültüsü absorbe edildi. Dalgalı bir yüzey yapıda bulunan Fasarit Dekortatif Püskürme Boya, ses dalgalarını kırarak sesin absorbe etmesiyle de avantaj sunuyor. Acıbadem Maslak Hastanesi’nin ilave bina inşaatlarında da kullanılan ürün, projeye değer kattı. 
Türkiye’de birçok prestijli projeye çözüm sunan Halimoğlu Fasarit Boya çalışmalarında müşteri memnuniyetine önem veriyor.