Alüminyum sektörünün tecrübeli ismi ACP Yapı Elemanları, her yıl sektörün en önemli oyuncularını bir araya getiren Yapı Fuarı’nda yerini aldı. Bu yıl altıncı senesini kutlayan firmanın standı fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü. 

Geniş bir ürün gamına sahip olan marka otomatik kapı sistemleri, kapı donanım aksesuarları, cam aksesuarları, pencere ve kapak açma motorları, yangın dayanımlı alüminyum camlı kapı pencere sistemleri, yangın dayanımlı cephe sistemleri başta olmak üzere geniş bir alanda müşterilerine hizmet veriyor. Bu ürün portföylerinin en önemli ortak noktalarının üst sınıf projelere hitap etmesi ve tamamlayıcı nitelikte özellikler göstermesi olduğunu vurgulayan marka hastane, otel, havalimanı, iş merkezi, alışveriş ve yaşam merkezi, rezidans projelerine yönelik olarak estetik, kaliteli, projesine ve iş programına uygun olarak hizmet sunuyor. ACP Yapı Elemanları hizmet verdiği projelere teknik kadro, proje, teknik özellik montaj detayları konusunda çalışmalar yapmakta ve müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmakta.

"Gözünüz arkada kalmasın" sloganıyla hareket eden ACP Yapı Elemanları, müşteri ve çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor. Firmalarının almış olduğu siparişlerin, anlaşması yapılan uygulama projelerinin asıl hedefinin müşterinin gözü arkada kalmadan işlerinin uygulamalarının gerçekleştirilmesi, malzeme siparişlerinin talebe uygun şekilde zamanında tesliminin gerçekleştirilmesi olduğunu vurgulayan Şirket Müdürü Erhan Karabağ, eğitimlerini ve insan kaynakları eğilimini tamamen bu esaslara göre değerlendirdiklerini açıklıyor. Ticaretle uğraşan herkesin başarılı olabilmesi için öncelikle “Bu ürünü başka yerlerden de tedarik edebilmek mümkün iken müşteri neden benim firmamdan temin etmeyi tercih etsin?” sorusunu kendisine sorması gerektiğini aktaran Karabağ, firmaları adına kurgulayabilecekleri birçok rekabet etkeni ya da müşteri tercih sebebinin ortaya çıktığını dile getiriyor. Karabağ, “Hedefim en ucuz olmak, hedefim en uzun vadede satış yapabilmek, en hızlı ürün teslimi gerçekleştirebilmek, en kaliteli hizmeti sunabilmek gibi... Bu yönelimler doğrultusunda da kendinize bir müşteri portföyü ediniyor ve eğer çizginizi muhafaza ediyorsanız da sizin yöneliminiz doğrultusunda size değer veren bir müşteri portföyünüz oluşuyor. Biz de baştan prensiplerimizi "Gözünüz arkada kalmasın" olarak belirleyerek aslında ortaya zor bir iddia koymuştuk. Ancak geldiğimiz noktada kendi kapsamımızda yurt içi ve yurt dışında kendimizi kabul ettirdiğimiz bir müşteri portföyü oluşmuş durumda.” diyor. Bu değer yargısına sahip müşteri portföyünü geliştirerek şirketlerini uluslararası alanda söz sahibi bir firma olma yolunda yavaş fakat emin adımlarla devam ettirdiklerini açıklayan Karabağ, firmalarının ticari faaliyetleri esnasında ortaya koyduğu gücün kaynağının öncelikle kendi çalışma prensiplerine uygun tedarikçiler, insan kaynakları ve müşteri portföyü olarak üç kademede değerlendirileceğini açılıyor. Bu ana taşıyıcı kolonlarının çok güçlü ve sağlam olmasının sizin de prensipleriniz doğrultusunda faaliyetlerinize devam ettirebilmeniz açısında son derece önemli olduğunu dile getiren Karabağ, bu doğrultuda firmalarının bu yıl altıncı yılını kutladıklarını açıklıyor. ACP Yapı Elemanları olarak bugüne kadar her zaman doğru tedarikçilerle çalışma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Karabağ, her konuda hizmet aldıkları ana tedarikçiler ve tali tedarikçilerin firmalarının prensipleriyle uyumluluk gösterdiğini aktarıyor. 

HEDEF YURT DIŞI PAZARI

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihlerinde gerçekleşen İstanbul Yapı Fuarı’nda yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırladıklarını, ürün ve hizmetleri hakkında bilgi verdiklerini belirten Karabağ, bu yıl içinde satın aldıkları fabrika binalarına taşınacaklarını açıkladı. Mevcut çalışma sistemlerine uygun hatta bir adım daha öteye taşıyacak nitelikte kendi binalarının tadilatlarına devam edildiğini dile getiren Karabağ, yurt dışı satışlarına ve proje takibine bu yıl daha fazla önem verdiklerini sözlerine ekliyor.