Teslimat töreni Kayseri’deki Tokgöz Beton merkez tesisinde gerçekleştirildi. Tokgöz Beton adına Tesis Müdürü Olcay Kuzucuoğlu, İdari İşler Müdürü Talat Abbasoğlu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’yi temsilen Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Doğucan Suyanı ile Bölge Yöneticisi Nurettin Aktemur ve Şensan Satış Direktörü Mehmet Demir Programa katıldı.

Tokgöz Beton Tesis Müdürü Olcay Kuzucuoğlu, MAN araçlarının üstün niteliklerinin yanı sıra dayanıklı yapıları ile de inşaat sektöründe tercih edilen ilk markalar arasında yer aldığına dikkat çekti. Konuşmasına şöyle devam etti; “MAN araçları, herhangi bir aksaklık yaşatmadan kesintisiz ve yüksek standartlarda hizmet sunulmasına olanak sağlıyor. Ayrıca tüm şartlarda sergilediği yüksek performansına karşın düşük yakıt tüketimi ile maliyet düşüren  özelliklerinden dolayı 30 araçlık yatırımımızda MAN’ı tercih ettik” şeklinde konuştu. 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Doğucan Suyanı, MAN’ın müşterilerini “yaşam boyu iş ortağı” olarak gördüğünün altını çizdi. “MAN bu odağı doğrultusunda uzun soluklu iş birlikleri gerçekleştiriyor. Tokgöz Beton ile iş birliğimizin de bu kapsamda daha uzun yıllar gelişerek devam edeceğine inanıyoruz” dedi.