55. Kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan iklimlendirme sektörünün köklü ve yenilikçi firması Form Şirketler Grubu, ülkemizde iklimlendirmenin en önemli fuarı olan ISK-SODEX Istanbul 2019’da sektörün son trend ve yeniliklerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor. Form Grup, iklimlendirme sektöründeki yeni ürünlerin, teknoloji ve endüstriyel gelişmelerin tanıtıldığı ISK-SODEX Istanbul 2019 fuarında enerji verimliliği yüksek, çevreci, akıllı ve yeşil bina oluşumunu destekleyen, uluslararası sertifika sahibi yenilikçi ürünlerini 3. Hol stand no: B02’deki 575 m2’lik standında sergiliyor.

2019 yılını son derece dinamik ve verimli geçiren Form Grup bu yıl önce Japon teknoloji firması Mitsubishi Heavy Industries ile gerçekleştirilen ortaklık çerçevesinde bireysel ürünlerin de ürün yelpazesine katılmasıyla birlikte yeni bir kanal yapısı oluşturarak yalnız profesyonellere değil son tüketiciye de ulaşmaya başladı. Bunu takiben uzun yıllardır son derece başarılı bir iş birliği yürüttüğü Lennox firması ile gerçekleştirdiği ve dünyada ilk ve tek olma özelliği taşıyan lisans anlaşması ile İzmir’deki üretim tesislerinde Lennox markalı paket klima üretimine geçti.

2019 içerisinde AR-GE’si Form tarafından gerçekleştirilen ve fuarda lansmanı gerçekleştirilecek üstün özelliklere sahip yeni Form Su Kaynaklı Isı Pompaları ise 2019 yılının yıldızı olacak.
Gruba ait stantta Form Endüstri Ürünleri tarafında merkezi sistem çözümleri olarak yerli imalat fancoil ve ısı pompalarıyla birlikte dünyaca ünlü markaların su soğutma grupları, soğutma kuleleri, ısı pompaları ve paket klimalar sergileniyor.
Form MHI Klima Sistemleri alanında ise stant içerisinde oluşturulan örnek mağaza dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra yine aynı bölümde; rüzgarsız konfor sağlayan A Design Altın madalya ödüllü Airflex kaset tipi klima, VRF ürünleri, Klima Santrali ve üstün özellikleriyle Split klima ürünleri de yer alıyor. 

Kurumsal yapılara çevreci, tasarruflu, yenilikçi ve aynı zamanda son teknoloji çözümler sunan Form Endüstri Tesisleri ise; Evaporatif soğutma ürünleri, gün ışığı aydınlatma sistemleri ile duman tahliye ve doğal havalandırma sistemlerini profesyonellerin beğenisine sunuyor.