Vadistanbul’un ortağı Invest İnşaat, yeni projelerinde koronavirüs pandemisiyle ortaya çıkan taleplere ilişkin de düzenlemeler yaptı. Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, projelerinden ilk 2021 ilk çeyreğinde hayata geçirecekleri Invest Vadi olacağıı açıkladı. 480 dairenin 230’u rezidans, 250’si ise konuttan meydan gelecek olan projenin arasizinin yüzde 30’un kendilerine ait oldujğunu aktardı Geri kalanın arsa sahipleri ise hasılattan pay alacağını açıklayan Uçar, bölgeye inançlarının tam olduğunu, Ayazağa’dan yeni havalimanına kadar olan bölgedeki arazi fırsatlarını da değerlendirdiklerini söyledi. 

Pandeminin sonucu olarak yeni taleplere göre projede revizeler yaptıklarını açıklayan Uçar, peyzaj alanlarının arttığını ve de balkonları büyüttüklerini, teras ve bahçe katı daire sayısını artırdıklarını açıkladı. Konut sahipleri isterlerse rezidans hizmetlerini de alabileceklerini kaydeden Uçar, bu sayede yeni bir de model geliştirdiklerinin altını çzidi. İlk üç ayda projenin yüzde 60’ını satmayı planladıklarını dile getiren Uçarr, diğer projelerimizden alım yapanlar yeni projelerini beklediklerini söyledi.

PANDEMİ İLE PEYZAJA OLAN TALEP ARTTI

Bahattin Uçar, ikinci projenin ise yine aynı bölgede Eyüpsultan hattı üzerinde olacağını dile getirdi. Projenin 2021 son çeyreğinde başlayacağını belirten Uçar, “1600 birim yer alacak. 400’ü ofis olarak planladık. 600 bin metrekare arazide, 1.6 milyar lira yatırım değeri öngörüyoruz. 4 milyar lira ise gelir bekliyoruz” dedi. 

‘ÖZSERMAYE GÜCÜMÜZ VAR’ 

Piyasalara hareket kazandırmak ve ekonomiye katkı sunmak için yatırımlarına ara vermediklerinin altını çizen Uçar, ekonomik ve yönetim gücü açısından yıllık bir milyon metrekare inşaat üretim hacmine sahip olduklarını vurgulayark Invest Vadi projelerini öz kaynak ile hayata geçireceklerini, Eyüpsultan ilçesindeki projelerinde ise kredi kullanacaklarını açıkladı.