1868 yılında Avusturya’da küçük bir aile şirketi olarak kurulan Umdasch Grup 150. yılını kutluyor.Doka Kalıp-İskele şirketinin de bağlı olduğu Umdasch Grup Avusturya’da küçük bir ahşap işleme atölyesi olarak yolculuğuna başlamış. Umdasch Grup’un amiral gemisi olan Doka Kalıp İskele de bugün 5 kıtada 7000’den fazla çalışanı ile 150 yıllık tecrübesiyle sektörünün lider firmalarından. Doka, hız ve iş güvenliği konularında marka bilinirliliği en yüksek şirket olarak tanınıyor.  Dünyada ve Türkiye’de pek çok önemli projede yer alması da bunu kanıtlar nitelikte.

DOKA; ÖNCÜ VE GÜVENİLİR ÇÖZÜM ORTAĞI

Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay “Bağlı olduğumuz Umdasch ailesinin 150 yıllık geçmişinden aldığımız güç ile bugün tüm dünyada öncü bir şirket olmanın mutluluğunu müşterilerimiz ve tüm çalışanlarımızla kutlayacağız. Doka Kalıp İskele kurulduğumuz günden bu yana sektörde kalitenin standartlarını belirleyen olarak her geçen gün daha da büyüyerek başarımızın temellerini sağlamlaştırmaya devam ediyoruz. 150 yıllık bilgi ve birikimimizle bugün tam 70 ülkede faaliyet göstermekteyiz. Köklü bir aile şirketi olmanın getirdiği sadakat, güvenilirlik, bağlılıkla gerçekleştirdiğimiz projelerde öncü olmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projenin ilk planlama aşamasından, sona ermesine kadar tüm süreçleri takip ederek müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz” dedi. 

 EN ÇOK TERCİH EDİLEN ŞİRKET DOKA

Doka, “önce güvenlik” prensibinden asla taviz vermeden yürüttüğü çalışmalarıyla insana verdiği değerin ne derece önemli olduğunu kanıtlamakta. Doka, Dahil olduğu her projede müşterilerin isteklerini anlayıp zaman ve maliyet kapsamında olabilecek en optimum çözümü sunuyor. Ayrıca üretim, planlama ve uygulama aşamasında güvenliği en ön planda konumlandırmaya devam ediyor.Doka, 1999 yılında bu değer ve prensipleri ülkemizle tanıştırıp, her bir projenin maksimum verim ve güvenlikle ilerleyebilmesi için çalışarak Türkiye’de de öncü firmaların tercihi olarak zorlu projelerde yer alıyor. Bu köklü firma bir yandan her projeye ilk proje heyecanı ile yaklaşırken aynı zamanda bu heyecanı ve azmi 150 yıllık tecrübe ile harmanlayarak sektörünün en iyisi olmaya devam ediyor. Doka Türkiye, 88 kişilik ekibi ile Türkiye’nin her yerine 24 saat gibi kısa bir süre  içerisinde kalıp ve iskele temin edebiliyor. Doka Türkiye, 2017 yılında özel ve kamu sektöründe en çok tercih edilen firma olmuştur, 2018 yılında da bu konumu sürdürmeye devam edecek.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ŞİRKET DOKA

Dünyada; Muskrat Falls, Keeysak Hidrolik Santrali, ESO Supernova Planetaryum ve Ziyaretçi Merkezi, Neeltje Jans, Exchange 106 Burj Khalifa, Central Park Tower, 432 Park Avenue, Mississippi Nehri Köprüsü, Greenpoint Stadyum,

Türkiye’de; Tem Medya Merkezi, Ankara Kuzu Kumru, Ankara Kuzu Effect, Mardin Entegre Gübre Tesisi, Ağaoğlu Maslak 1453, Point Bornova, Ankara-Sivas Hızlı Tren hattı, Mistral Towers, Osman Gazi Köprüsü, Nissibi Köprüsü, 3. Havalimanı, Swissotel, Kuzey Marmara Otoyolu, Eyiste Viyadüğü