Geçen yıl açtığı 13 yeni restoran ile şube sayısını 92’ye çıkaran Little Caesars Türkiye, 2020'de 5 milyon pizzayı tüketiciye ulaştırdı.

2021'de Antalya, Edirne, İzmir ve Tekirdağ’da da şube açmak istediklerini söyleyen Little Caesars Pizza Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, 2021 yılına 15 yeni şube hedefiyle girdiklerini ve İstanbul ile Ankara’da da büyümeye devam edeceklerini belirtti. bu yıl için satışlara ilişkin büyüme hedeflerinin ise yüzde 25 olduğunu ifade eden Arıduru, pandemi döneminin ilk günlerinde yüzde 30’luk bir düşüş gözlemlediklerini aktardı.

YILI YÜZDE 29 ARTIŞ İLE KAPATTILAR

Pandemi döneminde ‘sıfır temas’ yani temassız teslimat politikasını ilk uygulamaya alan marka olduklarını vurgulayan Arıduru, menülerine daha önce ekledikleri Sezar Et Döner’in pandeminin yıldızı olduğunu belirtti. Satışlarının kısa sürede paket servisle tekrar yükselişe geçtiğini söyleyen Arıduru, bu çıkış ile birlikte yılı yüzde 25 satış artış hedefi ile kapatmayı hedeflerken yüzde 29 satış artışı ile kapattıklarına dikkat çekti.

Standart uygulamalarının yanında yeni uygulamaları da hayata geçirdiklerini anlatan Arıduru, dijital pazarlama bütçelerinin yüzde 30’unu espora ayırdıklarını belirtti.