Uluslararası araştırma ve veri analitiği grubu YouGov, Wizsight'ı satın alarak Türkiye pazarına girdi.

YouGov'dan yapılan açıklamada, Wizsight'ın hem yerel hem de çok uluslu markalardan oluşan güçlü ve sadık bir müşteri portföyüne sahip olduğu belirtildi.

YouGov'un bu satın alma sonrasında Türkiye pazarındaki kritik hedef kitleye daha hızlı ulaşma şansı yakalayacağının belirtildiği açıklamada Wizsight'ın, YouGov Türkiye adıyla faaliyetlerine devam edeceği aktarıldı.

MÜŞTERİLERİNE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLECEKLER

Bu satın almadan büyük heyecan duyduklarını belirten YouGov CEO'su ve kurucu ortağı Stephan Shakespeare, online araştırmada yenilikçi yaklaşımı ve güçlü müşteri portföyü ile Wizsight'ın kendileri için mükemmel bir iş ortağı olduğunu vurguladı. Shakespeare, bu satın alma yoluyla gerek Türkiye gerekse de daha geniş bir bölgede müşterilerine daha iyi hizmet verebileceklerini söyledi.

YouGov'un bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten YouGov Türkiye Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Özge Akçizmeci Üstün de, müşterilerine YouGov araştırma ağının 42 pazardaki uluslararası varlığından güç alan yüksek kaliteli tescilli panelinin, işletim araçlarının ve derin içgörülerinin avantajlarını sunabileceklerini ifade etti.