Teknoloji odaklı yatırımlarla büyümesini sürdüren Yılmaz Sac, kesim hattına eklediği lazer makinesiyle yurtdışından gelen talepleri de karşılayacak. 
Şirketin kuruluş felsefesinin sürekli yenilikçi yatırımlar üzerine kurulu olduğunu söyleyen Yılmaz Sac Yöneticisi Nuh Naci Hiçyılmaz, uzun vadede de her zaman en yeni teknolojiyle müşterilerine hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.  Giyotin makas, abkant pres, plazma sac kesim ve lazer sac kesim işlemleri yaptıklarını ifade eden Hiçyılmaz, Sadece ticarete değil katma değerli üretime de önem verdiklerini kaydetti. 

12 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Son yıllarda makine parklarında gerçekleştirdikleri yatırımlarda da müşterilerine katma değerli üretim ve rekabet gücünü artırmak için adımlar attıklarına dikkat çeken Hiçyılmaz, özellikle yatırımını henüz gerçekleştirdikleri lazer sac kesme makineleriyle müşterilerine daha rekabetçi olma şansı sunduklarını aktardı. Makine ve beraberindeki aksamlar için toplamda yaklaşık 12 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Hiçyılmaz, hatlarına yeni eklene lazer sac kesme makinesiyle hem daha verimli hem de daha hızlı işlem yapabildiklerini belirtti. ilerleyen süreçte yurtdışından gelen lazer kesim taleplerine de karşılık vermek istediklerini ifade eden Hiçyılmaz,  böylece ihracat kanadında da yer alacaklarını söyledi.