Turkish Cargo, Singapur merkezli Payload Asia Awards2020'de, ''Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı'' seçilerek, ''Overall Carrier Of Year'' ödülünü kazandı.

OPERASYONLARINI KESİNTİSİZ SÜRDÜRDÜ

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda,Covid-19'un etkisinde geçen 2020 yılında kısıtlamalara ve tüm zorluklara karşın iş süreçlerine ve operayonlarına aralıksız, 7/24 devam eden firma, Payload Asia’da ''Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı'' seçildi ve ödülü almaya hak kazandı.

Küresel salgın nedeniyle dijital platformdan düzenlenen ödül törenine, 60'ın üzerinde sektör profesyoneli, havayolları temsilcileri, kargo taşıyıcılarının yanı sıra, BT sağlayıcıları ve ekspres operatör temsilcileri de katıldı.

Etkinlik kapsamında, tedarik zinciri uzmanlarınca gerçekleşen oylama sonucunda 15 kategoride ödüller sahiplerini bulurken, kaliteden hıza, güvenilirlikten verimlilik ve yeniliğe pek çok kriter baz alındı.

"BAŞARILARIMIZA İŞARET EDEN ÖNEMLİ KİLOMETRE TAŞI"

Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan THY (Kargo) Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, "Bu değerli ödül ve yıl boyunca almış olduğumuz global nitelikli ödüller, hizmet kalitemize, operasyonel mükemmelliğe, yenilikçi ve müşteri beklentilerini aşmaya yönelik standartlarımıza ve sürdürülebilir başarılarımıza işaret eden önemli bir kilometre taşıdır. Küresel anlamda en geniş uçuş ağına sahip olan markamız, kurduğu hava kargo köprüleri ile çok önemli taşımalar gerçekleştirmeye devam edecektir. Turkish Cargo kullandığı ve geliştirdiği yeni teknolojiler, inovatif yaklaşımlar ile daha etkin çözümler üretmekte ve zorlu pandemi sürecinde de başarısını sürdürmektedir." şeklinde konuştu. (AA)