İSTANBUL (AA) - Yıldız Holding'in verimlilik temelli en iyi iş uygulamalarını seçtiği "Senenin Yıldızları 2019"da ödüller 12'nci defa sahipleriyle buluştu.

Konuyla ilgili olarak Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Senenin Yıldızları 2019’a Yıldız Holding’e ait şirketlerden 9 farklı kategoride toplam 174 proje gönderilirken, faliyete geçirilen inovatif ve verimlilik artıran projelerle Holding bünyesinde 1,4 milyar liralık maliyet avantajı ve büyümeye katkı sundu.

Yıldız Holding çalışanlarının sene boyunca emek verdikleri çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı toplam 174 projenin, 9 farklı kategoride yarıştığı Senenin Yıldızları 2019’da kazananlar Holding çalışanları ve üst yönetiminin yer aldığı uzman ve ana jürinin puanlarına çalışanların oylarının eklenmesiyle belirlendi.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker’in de yer aldığı Senenin Yıldızları 2019’da Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü, pladis CEO’su Salman Amin ve Godiva CEO’su Annie Young-Scrivner da birer konuşma yaptılar.