İSTANBUL (AA) - Yıldız Entegre, bu  sene 22'nci kez gerçekleştirilen İntermob Mobilya Fuarı’nda yeni ürün ve çözümlerini paylaştı.

Firma tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Yıldız Entegre, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 22. Intermob Mobilya Fuarı'nda yenilikçi ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin ilgisine sundu.

"Ağacın İzinde" felsefesini taşıyan modern bir mimariye sahip standıyla dikkatleri çeken Yıldız Entegre, doğal, dekoratif ve sıcak yaşam alanları sunan "Yıldız Home" ve "Yıldız Trend" markaları altındaki ürünlerini sektör profesyonelleri ve iş ortaklarına gösterdi.

Yerli ve yabancı çok sayıda kişinini ilgi gösterdiği Yıldız Entegre standında Variodor kapıların sergilendiği deneyim odaları yoğun ilgi gördü. Temel güvenlik, 38 desibele kadar ses geçirmezlik, ateşe dayanıklılık sertifikalarının anlatıldığı deneyim odalarında Variodor kapılar, her zevke hitap eden model alternatifi ve kalitesi ile dikkati çekti. İçi dolu mdf Variodor kapılar, kaliteli işçiliğinin yanı sıra yeni modelleri ile de konut projelerinde tercih ediliyor. Mekanlar ile bütünleşen yeni kapı kasası ve gizli menteşe sistemi ile de iç mekanlar için bütünleyici bir unsur haline gelmesiyle fuarda katılımcıların ilgi noktalarından biri oldu.

"Yıldız Home" markası altında sunulan farklı ebat ve kalınlıklarıyla laminat parkeler de çeşitliliği ile ilgi çekti.