Prensip olarak sürekli kendisini arge çalışmaları ile geliştiren şirketimizde, dünyadaki sektörel gelişmeler,yenilikler takip ediliyor. Bünyesinde çalışan bütün personel ve mühendislerini başarı hikayemizin parçası olarak gören şirketimiz daha yaşanılabilir bir dünya için çevre ve sağlık normlarına bağlı uluslar arası aküler üretmeye devam ediyor.

Yiğit Akü yenilenebilir enerji kaynaklarına önem verir

Sektöründe başarı ile çalışmalarına devam eden şirketimiz şuan 5 kıtada 90 dan fazla ülkeye yapmış olduğu ihracat kapasitesi ile hizmet üretmeye devam ediyor. Yiğit Akü yenilenebilir teknolojilere vermiş olduğu önemle, doğamız için değer üretiyor. Kurmuş olduğu yenilenebilir enerji kaynakları için endüstriyel akü üretim tesisleri ve yapmış olduğu ar-ge çalışmaları ile ve bu alanda öncülük etmeye ve doğamıza değer üretmeye devam ediyor.Yenilenebilir enerji kaynaklarının önemini şu şekilde sıralarsak

Yenilenebilir jel yiğit akü enerji çevre dostudur. Fosil yakıt tüketimini azaltır.

Ülke ekonomisine can katar ve dışa bağımlılığı ve enerji ihtiyacını karşılar

Var olan ülke enerji kaynaklarının kullanımını teşvik eder ve değer oluşturur

İstihdam ve ülke ekonomisine katkı sağlar ekonomiye can verir

rüzgâr, hidroelektrik ve güneş enerjisi sayesinde elektriğin ulaşılması zor olduğu bölgelere taşınabilir enerji kaynakları ile enerji götürür ve elektrik kullanımı sağlar

Jel ve dünyanın ilk mikroçip veri toplayan aküsü,Yiğit akü

Her Zaman Tüketici dostu ürünleri ile değer üreten Yiğit Akü daha düşük maliyet ile daha fazla enerji kapasitesi kullanımına izin veren jel aküleri ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Daha uzun süre kullanımınıza imkan sağlayan bu aküleriz,sizlerin verdiği paranın karşılığında en üstün hizmeti almanız için özellikle dizayn ediliyor.Çevre dostu olarak tabir edilen bu aküler, gazı dışarıya verdiği için hava kirliliği yapmamaktadır. Su sızdırmazlık özelliği bulunan jel aküler ve dünyanın ilk mikroçip veri toplayan akülerimiz ile hizmet yolculuğumuz büyüyerek devam ediyor.

Verimli iş gücü ve ülke ekonomisine katkı, Yiğit akü.

Yiğit Akü üstün teknolojisi, çalışan personellerine vermiş olduğu değer,onları kendi sisteminin bir parçası olarak gören hizmet ve yönetim anlayışı,ülke ekonomisine ihracat kanalı ile yapmış olduğu gelişme ve çalışmalar ile ülkemizde alanında en başarılı ve en hızlı büyüyen firması olarak,her zaman daha iyisini yapacak ve yeni nesil çalışmalar ile doğaya ve topluma en iyi aküleri sunacaktır.