İSTANBUL (AA) - Turkcell’in yenilikçi şirketi Dijital İş Servisleri, bir yandan sektörlerin dönüşümüne öncülük ederken diğer yandan da yerli ve milli şirketlerle iş ortaklığı yapıyor.

Dijital ekosisteminde 200'ü aşkın şirketi barındıran Turkcell, bu sayede altyapı çözümlerinden bulut teknolojilerine, yapay zekadan makinalar arası iletişime birçok konuda ileri teknoloji çözümleri sunuyor.

Yeni hayata geçirdiği İş Ortaklığı Programı’yla Turkcell, Türkiye’nin dönüşümü için dijital ekosistemindeki şirketlerle birlikte hareket edecek.

Turkcell’in kamu kurumlarının ve özel şirketlerin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılamak amacıyla kurduğu şirketi Dijital İş Servisleri, yerli ve milli iki yüzden fazla şirket ile iş ortaklığı yaparak Türkiye’nin dijitalleşme çalışmalarına büyük katkı sağlıyor.

Bugüne kadar binin üzerinde projeyi iş ortaklarıyla birlikte hayata geçiren Turkcell Dijital İş Servisleri, yerli ve milli şirketlerin büyümesinin önünü açarak aynı zamanda ülke kaynaklarının da verimli kullanılmasına olanak tanıdı.

Firma yeni hayata geçirdiği program ile dijital ekosistemindeki şirketleri tek bir çatı altında birleştirerek Türkiye’nin dönüşümü için hizmet sunacak.

"YERLİ VE MİLLİ ŞİRKETLER DESTEKLENMELİ"

Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata konuya ilişkin yaptığı açıklamada, altyapının yanında iş ortaklığı anlamında da yerli ve milli şirketlere önem verdiklerinin altını çizerek söz konusu şirketlerin büyüyüp gelişmesi sayesinde Türkiye'nin de dijital dönüşümünün hızlı olacağını söyledi.

Özata, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz İş Ortaklığı Programımız ile bu şirketlerimizi Turkcell çatısı altında birleştirdik. Dijital ekosistemimizdeki tüm şirketleri bir araya getirerek büyümelerine katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu programımızı aynı zamanda genç girişimcilerimizin de katılımına açık hale getirdik. Ülkemizin dijitalleşmesi için yerli ve milli şirketlerin desteklenmesi, ülke ekonomisi açısından da büyük önem taşıyor. Bugüne kadar kurumsal müşterilerimiz için geliştirdiğimiz yerli çözümlerle ülkemize değer kazandıran binden fazla projeye imza attık. Bu projelerde çalıştığımız iş ortaklarımızın dünyayla rekabet edebilmesi için gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz."