Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL, test sürüşleri için halka buluşuyor.

BİNDEN FAZLA KİŞİ DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ

Otomobili üç aydan beri KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın yanı sıra siyaset, iş, spor ve medya dünyasından çeşitli isimler test etti. 

Deneme sürüşleriyle birlikte bugüne kadar binden fazla kişinin direksiyon başına geçtiği otomobili bu kez de vatandaşlar test edecek.

GÜNDE 120 KİŞİYE TEST SÜRÜŞÜ YAPTIRILACAK

Test sürüşüne katılım sağlamak isteyenler, markanın KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da Dereboyu'nda konumlanan Showroom’unda kayıt yaptırabilecek.  

Hafta boyunca 10:00-12:00 aralığında, günde 120 kişiye test sürüşü yaptırılması planlanıyor. Test sürüşleri, Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde yer alan GÜNSEL Üretim Tesisleri’nin sürüş alanında yapılacak. 

"DÜNYA YOLLARINDA BOY GÖSTERECEK"

Aynı zamanda Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı olan GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, yerli otomobili halkla buluşturarak, bizzat deneyimlemelerini ve ilk elden görmelerini arzu ettiklerini ifade ederek, vatandaşları test sürüşüne davet etti.

Prof. Dr. Günsel ayrıca, seri üretim hazırlıkları için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini, KKTC'de üretilen bir otomobil olarak dünya yollarında boy göstereceğini de sözlerine ekledi.