Bu sene dördüncüsü düzenlenen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması online olarak gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Türkiye’de ve tüm dünyada sanal ağların ve yeni bağlantı yöntemlerinin iş hayatındaki etkisinin gün geçtikçe arttığını söyledi.
Alanında uzman profesyonellerin ve vizyon yaratanların yer alacağı konferanslar, eğitimler, potansiyel işbirlikleriyle ilk adımlarını atacakları bağlantılar, sektörden haberler ve daha pek çoğu tek bir tuş ile ekranda olduğunu belirten Alkaş, bugün ve devam eden iki günde buna yakından şahitlik edeceklerini söyledi.

“DİJİTAL PLATFORM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Digital Network Alkaş ile yeni normale yeni çözümler bulmayı planladıklarını ifade eden Alkaş, hizmet verdiği tüm sektör paydaşlarına, üst düzey yöneticilerle birebir tanışma fırsatı yarattığını vurguladı. Perakende, e-ticaret ve gayrimenkul sektörlerine uzun yıllardır hizmet verdiklerini söyleyen Alkaş, bugün Digital Network Alkaş ile farklı deneyim ve trendlerin 360 derece bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren dijital bir platform olma yolunda büyük bir ivme ile ilerlediklerini ifade etti. Alkaş, Digital Network Alkaş ile ulusal ve uluslararası arenada fazlasıyla başarıya imza atacaklarının inancıyla Türkiye adına gururlu olduklarını da sözlerine ekledi.