Dünyada Corona virüs salgınının pandemi ilan edilmesiyle ekonomide meydana gelen gelişmelere rağmen, ST Endüstri Medya yüksek bütçeli bir yatırıma daha imza attı. Endüstrinin en büyük haber portalı olan STendustri.com.tr’ye sahip olan medya grubu, EndustriForum.com'u yayına açtı. Forumda sadece endüstri konularının açılmasına izin veriliyor ve iş dışındaki paylaşımlar engelleniyor.

''Yeni bir İş Ağı olacak'' 

ST Endüstri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak; Forumun tanıtımı için kısa vadede yüksek reklam bütçesi kullanacaklarını, sadece dijital medya değil, radyo, TV ve dergi reklamları da kullanıp, forumu kısa bir sürede yeni bir iş ağına dönüştürerek, endüstride çarkların yeniden dönmesine katkı sağlayacaklarını belirti. Tek bir amaca hizmet edecek olan forumda kişilerin bir araya gelerek iş ile ilgili bilgilerini, tecrübelerini, yeni ürünlerini, doğrularını, yanlışlarını, eksiklerini ve sektör hakkındaki son gelişmeleri paylaşabileceğini ifade eden Akbayrak, böylelikle kişilerin ihtiyaçlarına ve sorunlarına yönelik çözümlere çok daha hızlı ulaşarak zaman kaybetmeyeceğini vurguladı. Akbayrak, Endüstri Forum sayfalarında oluşan içeriklerin radyoda haber, dergilerde ve haber sitesinde söyleşi olarak da yayınlanarak daha geniş bir kitleye kalıcı olarak ulaştırılacağını da sözlerine ekledi.

Hoş geldin hediyeleri var 

Forumlara katılan ilk 10 bin kişiye bir yıllık e-dergi aboneliği hediye ediliyor. 2020 yılı sonuna kadar, her ay en çok paylaşım yapan ilk 10 şirkete, ST Dergilerinde 1 tam sayfa reklam hakkı veriliyor. Yine en çok paylaşım yapan ilk 3 şirkete de Endüstri Radyo’da 1.000 saniye reklam kullanım süresi veriliyor. Endüstri Forum sayfalarında sektörel dergilerin pdf formatları da yer alıyor. Dergileri çevrimdışı okumak isteyenler için ücretsiz indirme imkanı sunuluyor. Dergiler sürekli güncelleniyor ve son sayılar yayınlanıyor. Foruma www.EndustriForum.com adresinden ulaşılabiliyor. 

https://forum.stendustri.com.tr/index.php