İSTANBUL (AA) - Yaşar Topluluğu tarafından 3. Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik önemde olan İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki yer alan merkezin açılışında bir tören düzenlendi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, açılış sırasında yaptığı konuşmada, Yaşar İş ve Lojistik Merkezi ile lojistik sektöründe son derece önemli bir yatırıma imza atıldığının ve bu yatırım sayesinde Yaşar Birleşik Pazarlama’nın başarılı teslimat oranının yüzde 98 seviyesine kadar ulaştığını söyledi.

Sürdürülebilir iş yapma düşüncesiyle  işi geliştirip en iyiye ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Yaşar, atılan her adımda çalışanlara iş ortaklarına, çevreye ve topluma sağladığı faydayı da göz önünde bulundurduklarına dikkat çekti.

Yaklaşık 25 milyon avroluk bir yatırımla faaliyete geçen Yaşar İş ve Lojistik Merkezi, yenilikçi ve çevreci tasarımı, çalışan memnuniyetini yükseltmeye yönelik olarak tasarlanmış işlevsel ofisleri ve ticari birimleri, verimlilik ve sürate dayalı olacak şekilde tasarlanmış depolama ve yükleme alanlarıyla sadece bir lojistik merkezi olarak değil, aynı zamanda modern, daha ileri boyutlu ve çok işlevli bir iş merkezi olarak Yaşar Topluluğu vizyonuna uygun olacak şekilde tasarlanarak inşa edildi.