Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından her yıl düzenlenen "Dış Ticaret Finansmanı" alanında yapılan araştırma kapsamında 7. kez "Sektör Lideri" seçildi. 

Konuya ilişkin görüşlerini aktaran Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, bankanın dış ticaret finansmanı alanındaki başarılı çalışmalarına ödül verilmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Dış ticaret finansmanı alanında öncü ve yaratıcı çözümlerle müşterilerin hayatındaki sınırları kaldırdıklarını söyleyen Adalı, uzman kadro, geniş muhabir ağı ve müşteri odaklı yaklaşımlarıyla müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını belirtti.

Adalı,bu araştırmada aralıksız 7 yıldır dış ticaret finansmanı alanında Türkiye'nin 'Sektör Lideri' seçilmenin gururunu yaşadıklarını belirtirken bu ödülün, müşterilerilerle kurdukları karşılıklı güven ilişkisinin çok önemli bir göstergesi olarak gördüklerini aktardı.

Adalı, “Böylesine önemli ve prestijli bir araştırmada lider olarak gösterilmek daha fazlasını gerçekleştirmek adına bizlere güç veriyor. Yapı Kredi olarak ülke ekonomisine can veren farklı ölçeklerdeki tüm firmaların ihtiyaç duydukları her alanda daima yanlarında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırarak önlerindeki sınırları kaldırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."dedi.(AA)