Yakaladığı büyüme performansını 2020-2021 mali yılının 3. çeyreğinde de sürdüren Vodadafone Türkiye, Ekim-Aralık 2020 dönemini kapsayan 3. Çeyrekte servis gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17,7 artırdı. Servis gelirleri mali yılın 3. çeyreğinde 3,6 milyar TL'yi aşan Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı ise 23,4 milyon olarak gerçekleşti.
M2M (makineler arası iletişim) dahil toplam mobil abone sayısı ise 25,7 milyon olurken, üçüncü çeyrekte şirketin faturalı abone sayısı geçen yılın aynı dönemine göre 1,1 milyon artışla 15,2 milyona çıktı. Şirketin dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı ise 16,3 milyonu aştı.

2021 YILINDA DA YATIRIMLARINA DEVAM EDECEKLER

Tüm kanallarında dijitalleşme odağıyla faaliyet gösterdiklerini söyleyen Türkiye CEO'su Engin Aksoy, Türkiye'nin hak ettiği dijitalleşme seviyesine ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Müşterilerine uçtan uca sadeleştirilmiş bir dijital deneyim yaşatmak için çalıştıklarını vurgulayan Aksoy, Türkiye'nin ve sektörün geleceğine duydukları güvenle 2021 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.