Birçok firmanın üretim hattı değişiklik gösterdiği için farklı özelliklerde vinç çözümlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu özellikler kapasite, hassasiyet, hareket kabiliyeti ve hız ile ilgili olabildiği gibi özellikle son dönemde enerji tasarrufu sağlayan yeni nesil vinçler firmalar için önem kazanmaktadır. Üretim hatlarında kullanılan vinçlerin ilk sahip olma maliyeti kadar kullanım maliyeti de çok önemlidir. Özellikle yüksek kapasiteli hareketlere sahip sektörlerde rejeneratif inverter sistemiyle sağlanan enerji tasarrufu ciddi maliyet avantajı sağlayarak verimliliği artırmaktadır.

Minimum enerji tüketimi için özel olarak üretilen vinçlerin yanı sıra firmaların en çok ihtiyaç duyduğu özellikler; hedef noktaya minimum sapma ile ulaşma ve kaldırdığı yükü olduğu yerde 360 derece döndürebilme özelliği ile yer tasarrufu sağlamak olarak sıralanmaktadır.

Müşteri ihtiyaçlarına göre özellikleri şekillenen bu tasarruflu vinçlerin fiyatlandırmasında önemli olan bu özellikli vinçleri maliyetleri fazla yükseltmeden üretebilmektir. Hem yurtiçi hem de uluslararası pazarda sayısız referansı bulunan VİNÇSAN, 39 yıllık deneyimi ve yeni yatırımlarıyla bir vince farklı özellikler ekleyerek standart fiyatına müşterilerine sunabilmektedir.

www.vincsan.com