Birçok firmanın üretim hattı değişiklik gösterdiği için farklı özelliklerde vinç çözümlerine ihtiyaç duyuluyor. Bu özellikler kapasite, hassasiyet, hareket kabiliyeti ve hız ile ilgili olabildiği kadar özellikle son dönemde enerji tasarrufu sağlayan yeni nesil vinçler firmalar için önem kazanmaktadır. Üretim hatlarında kullanılan vinçlerin ilk sahip olma maliyeti gibi kullanım maliyeti de çok önemlidir. Özellikle yüksek kapasiteli hareketlere sahip sektörlerde rejeneratif inverter sistemiyle sağlanan enerji tasarrufu büyük maliyet avantajı sağlayarak verimliliği artırmaktadır.

Enerji tüketimini azaltmak için özel olarak üretilen vinçlerin yanında firmaların en fazla ihtiyaç duyduğu özellikler, hedef noktaya minimum sapma ile ulaşma, kaldırdığı yükü olduğu yerde döndürebilme özelliği ile yer tasarrufu sağlamak olarak sıralanıyor.

Firma ihtiyaçlarına göre özellikleri şekillenen bu tasarruflu vinçlerin fiyatlandırmasında önemli olan bu özellikli vinçleri maliyetleri fazla yükseltmeden üretebilmektir. Hem yurtiçinde hem de uluslararası pazarda çok sayıda referansı bulunan VİNÇSAN, 39 yıllık deneyimi ve yeni yatırımlarıyla bir vince farklı özellikler ekleyerek standart fiyatına müşterilerine sunabiliyor.

http://www.vincsan.com/