İSTANBUL (AA) - Vestel Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) olan Turan Erdoğan, "Ürünlerimiz dünya çapındaki rakipleri arasında en yüksek puanı alarak birinci sıraya yerleşti ve kalitesini bir kez daha ispatladı."  şeklinde konuştu.

Vestel' tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Vestel’in lisanslı markası olan Sharp markalı bulaşık, çamaşır ve çamaşır kurutma makineleri, Almanya’nın prestijli test kuruluşlarından olan Haus & Garten Test ve testberichte.de tarafından en iyi skoru alarak zirveye oturdu.

Performans, güvenlik, kullanım kolaylığı ve enerji tüketimi hususlarında zorlu kriterler içeren kapsamlı testler neticesinde, yenilikçi ve sürdürülebilir teknolojilere sahip Vestel üretimi çamaşır kurutma makinesi, rakiplerini geride bırakarak 763 farklı model ürün arasından en iyi ürün olarak birinci seçildi.

Test edilen diğer Vestel üretimi ürünlerden çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi ise yapılan testler neticesinde, hem fonksiyonellik hem de performans açısından en iyi puana ulaştı ve dört farklı ürün arasından dünyaca ünlü rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Açıklamada görüşlerine başvurulan Vestel Şirketler Grubu CEO'su Turan Erdoğan, "Vestel olarak en iyi ve en yeni teknolojiye sahip ürünler üretmenin yanı sıra ürünlerin tasarımlarına, kullanım özelliklerine ve çevreye duyarlılığına da dikkat ediyoruz. Saygınlığı ve güvenirliği herkes tarafından bilinen ve tüketicinin satın alma kararında etkisi olan Haus & Garten Test kuruluşu dünyaca ünlü beyaz eşya, TV, cep telefonu markasını birçok kritere göre test ediyor. Tasarımını ve üretimini yaptığımız ürünler, sağladığı özelliklerden dolayı birçok markayı geride bırakarak zirveye yerleşti. Ürünlerimiz dünya çapındaki rakipleri arasında en yüksek puanı alarak birinci sıraya yerleşti ve kalitesini bir kez daha ispatladı. Vestel olarak bu başarı bizi oldukça gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.