İSTANBUL (AA) - Öğrenciler ve aileleri için "Dijital Eğitim" kampanyası başlatan Türk Telekom, bu çerçevede yeni gelen limitsiz fiber internet müşterilerine, öğrencilerin gelişimine destek olacak Mental Up ve TT Akademi Online İngilizce Eğitim paketlerini hediye ediyor.

Firma, uzaktan eğitime dönüş döneminde öğrencilerin gelişimine katkıda bulunacak "Dijital Eğitim" kampanyası ile 4-13 yaş arası öğrencilere yönelik eğlence ve gelişim programı Mental Up ile her yaştan öğrenciye hitap eden TT Akademi Online İngilizce Eğitim paketlerini, yeni gelen limitsiz fiber internet müşterilerine 12 ay süresince ücretsiz olarak veriyor.

Yeni gelen müşteriler ise kampanyada 31 Aralık 2021 tarihine kadar faydalanabilecek.

Ayrıca, kampanya kapsamında güvenli içeriklere erişim sağlayan Mc Afee'nin ebeveyn denetim programı Safe Family ve teknolojik cihazları güvende tutacak antivirüs programı Total Protection da hediye edildiği açıklandı.

Uzaktan eğitim ile birlikte internet ihtiyacı artan müşteriler seçtikleri hızdaki limitsiz fiber internet paketini ilk ay ücretsiz olarak kullanırken, yılın geri kalanında ise her şey dahil fiyatla aynı paketten yararlanma imkanı buluyor.