UPS, İGA İstanbul Havalimanı’na yatırım yaparak farklı pazarlar ve ihracatçılar arasında köprü kurmayı amaçlıyor. Buradaki merkezinin kapasitesini artırmayı hedefleyen UPS Türkiye, 8.000 metrekarelik bir paket tasnif ve teslimat tesisi ekleyecek. 

“UPS İHRACAT KAPASİTESİNİ 10 KAT ARTIRDI” 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren UPS Doğu Avrupa Bölgesi Başkanı Kim Ruymbeke, “Havalimanı yatırımlarımız ile Türkiye’deki ihracatçıların gönderilerini tüm dünyada UPS operasyonlarının bulunduğu 220 ülke ve bölgeye daha hızlı ve daha verimli bir bağlantı ile ulaşmalarını sağlıyoruz. Sınır ötesi ticaret, ekonomik büyümenin motoru olmaya devam edecek. Sonuç olarak, ekonomiler daha etkileşimli hale gelirken aynı zamanda güvenilir küresel ağlar arıyor. İGA İstanbul Havalimanı’ndaki yatırımımız, Avrupa ağımıza yönelik daha geniş yatırımlarımızın bir parçası konumunda. Buradaki faaliyetimiz, artan e-ticaret ve e-ihracatın taleplerini karşılamak için hayati önem taşıyor. Yeni genişlememiz, Türkiye'deki KOBİ’lerin dünyaya daha fazla entegre olmalarına destek olacak.” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR TESİS YÖNETİMİ ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM SÜRDÜRÜLEBİLİR TESİS YÖNETİMİ ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM

“TÜRKİYE’DEKİ TÜM YATIRIM FIRSATLARINI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi. Kılıç, “Türkiye’de hem yurt içinde hem de yurt dışında kargo hizmeti sağlıyoruz. Deniz, hava ve karayolunu kullanırken aynı zamanda depoculuk hizmeti veren tek lojistik şirketiyiz. Türkiye’de ihracat potansiyeli anlamında önemli fırsatlar görüyoruz. Kayda değer bir artış gösteren ihracatın gelişiminin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ülkemizin ve insanımızın yarattığı değere güveniyoruz. Türkiye, bölgenin önemli pazarlarından biri. Biz de buradaki yatırım fırsatlarını değerlendireceğiz.”