Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Savills, büyüme stratejisi kapsamında Türkiye için REinnov8 ile ortaklık ve iş birliği anlaşması imzaladı. Savills, tüm dünyada 70 ülkede toplam 600 ofisi ile gayrimenkul hizmeti veriyor.

Global müşteri portföylerine en iyi hizmeti sunabilmek adına hem ekiplerini hem de uzmanlık alanlarını genişletmeye devam ettiklerini belirten Savills İngiltere & EMEA Bölgesi CEO’su James Sparrow, REinnov8 ile yapmış oldukları ortaklık ve iş birliği anlaşması ile Türkiye’de güçlü bir varlık göstereceklerine güvendiklerini söyledi.

GAYRRİMENKKUL PAZARI DÖNÜŞÜMDEN GEÇİYOR

Türkiye’nin Avrupa’nın en büyük ve genç nüfuslardan birine sahip olduğuna dikkat çeken REinnov8 Yönetim Kurulu Başkanı Tassos Kotzanastassis de, önemli bir büyüklüğe sahip gayrimenkul pazarının hem dönemsel hem de yapısal bir dönüşümden geçtiğini ifade etti. Kotzanastassis, gayrimenkul konusunda global liderlerden birisi ile yapmış oldukları iş birlinin hem kendilerine hem de müşterilerine 70 ülkede 600’ün üzerinde ofise sahip geniş Savills ağı üzerinden birinci sınıf danışmanlık hizmetlerine erişim sağlayacağını da sözlerine ekledi.  

REinnov8 Yönetim Kurulu Üyesi Didem Erendil Turcan ise, gayrimenkul sektörünün en önemli global oyuncularından birisi olan Savills ile birlikte Türkiye’de, diğer ülke ve ofislerle yakın bağlantıda, tüm gayrimenkul piyasalarını şekillendirmekte olan sürdürülebilirlik ve ESG (çevresel-sosyal-yönetişim) ilkeleri ve dünya trendleri doğrultusunda hizmet verecek olmaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi.