ÜÇGE Grup bünyesinde faaliyet gösteren ÜÇGE DRS Otomatik Depolama ve Depo Raf Sistemleri A.Ş., kuruluşundan itibaren önem verdiği teknoloji ve inovasyon yatırımlarını Ar-Ge merkezi bünyesinde sistematik olarak sürdürmeye devam edecek.

ÜÇGE Ar-Ge Merkezi, 40 kişiden oluşan uzman kadrosu ile gerek sektörün gelişimi gerekse global pazarda Türkiye’nin rekabet gücünü artırmak adına üretecek, tasarlayıp projeler geliştirecek.

“ULUSLARARASI REKABET ÜSTÜNLÜĞÜ, İNOVASYON GÜCÜNDEN GELİYOR”

ÜÇGE’nin kurulduğu günden bu yana sektöründe ‘ilk’leriyle bütünleşmiş, üretim, teknoloji, Ar-Ge, inovasyon ve patent alanlarında sürekli proje üreten, yenilikçi ürünlere imza atan bir firma olduğunun altını çizen ÜÇGE Mağaza Ekipmanları A.Ş. Genel Yönetmeni Esra Güven, firmanın kazancını sektörü daha da geliştirecek yatırımlara yönlendirdiğini vurguladı. Güven ayrıca, ÜÇGE’nin uluslararası rekabet üstünlüğünün inovasyon gücünden geldiğini dile getirdi.

“ORTAK BİR SİNERJİ İLE İLERLEYECEĞİZ”

ÜÇGE Ar-Ge Merkezi Direktörü Serdar Şahin ise, “ÜÇGE’nin uzun vadeli Ar-Ge stratejilerinde, geleceğin perakendesine yönelik otomasyon ağırlıklı ve rekabetçi ürünler geliştirmek, geliştirilen tasarım ve prosesler ile birlikte ürün maliyetlerini düşürmek, gelişen dünyada enerji verimliliği yüksek, karbon ayak izini azaltan ürün ve prosesler geliştirmek, Ar-Ge çatısı altında üniversiteler, araştırma merkezleri ve sanayi işbirliklerimizi geliştirmeye odaklanılmıştır. ÜÇGE’nin vizyonu ve sürdürülebilir rekabet stratejileri paralelinde, hizmet verdiğimiz sektörlere, ülkemize ve dünyamıza sürekli değer katma hedefiyle tüm bölümlerimizle birlikte ortak bir sinerji ile ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.