İSTANBUL (AA) – TÜSİAD, Accenture ve Özyeğin Üniversitesi ortaklığında çalışılan "Kurumların Girişimcilik Dönüşümü" rehberi, 10 Ocak'ta İstanbul'da tanıtılacak.

TÜSİAD, rehberin tanıtımını, ING Bank Genel Müdürlüğü’nde yapacak.

GİRİŞİMCİLİK ÇALIŞMA GRUBU

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’in açılış konuşmasının ardından, Girişimcilik Rehberi’ni, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü İhsan Elgin ile Accenture Dijital Türkiye Direktörü Erdal Güner, tanıtacak. Tanıtımın devamında TÜSİAD Kurumiçi Girişimcilik Çalışma Grubu Başkanı Pınar Abay’ın kolaylaştırıcılığında "Kurumlarımızı Nasıl Bir Dönüşüm Bekliyor?" başlıklı bir oturum yapılacak.

" Rehber, çalışma hayatının, girişimciliğin yenilikçi kültür ve iş yapış şeklini kuvvetlendirmek, girişimcilikte farkındalığı arttırarak, başarılı örnekleri paylaşma hedefiyle kurgulandı.

KURUMLARDA GİRİŞİMCİLİKLE DEĞER YARATMAK

Kurumlarda Girişimcilik ile Değer Yaratmak-Kurumların Girişimcilik Dönüşümü Rehberi’nde,kurum bünyesinde girişimciliğin temel betimlemesi yapılıyor, firmalarda girişimcilik programlarıyla, başarılı iş uygulamalarının yol haritaları gösteriliyor, yerelde ve global düzeyde firmalarda girişimciliğin başarılı örnekleri gösteriliyor.

Rehber bünyesinde TÜSİAD üyesi firmaların iştirakiyle gerçekleştirilen anket çalışmasıyla Türkiye’de firmalarda girişimciliğe ve yenilikçilikle ilgili bilinç düzeyine dikkat çekiliyor.

Kaynak :