İSTANBUL (AA) – Girişimcilik Kampı, 5-9 Şubat 2019 tarihleri arasında, Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamalandı. TÜSİAD’ın, “Bu Gençlikte İş Var” programının en önemli etabını oluşturan, Girişimcilik Kampı, genç girişimcilere yol göstermek üzere, iş dünyasıyla buluşturan, önemli bir organizasyon.

ÖZGÜN İŞ FİKRİ ARANIYOR...

TÜSİAD, Türkiye çapında üniversite öğrencileri için yapılan, inovatif girişimcilik yetkinliği kazandırmayı amaçlayan, 2011’den bu yana sekiz yıldır düzenlenen programın önemli basamaklarından olan Girişimcilik Kampı, Bahçeşehir Üniversitesi'nde yapıldı.

4 GÜN YOĞUN EĞİTİM

Projede, Türkiye’nin 21 kenti ile 36 üniversitesinin 36 takımının katıldığı, Girişimcilik Kampı’nda gençler, pazara giriş stratejilerinden, fizibiliteye, sunumdan, çok değişik kapsam ve içeriğe kadar, girişimcilerin ihtiyaç duyacağı tüm bilgileri kapsayan dört günlük yoğun eğitim programına iştirak ettiler.

GİRİŞİMCİ İLE YATIRIMCI BULUŞMASI...

Özgün startup tecrübelerini kurucularından öğrenen ve sorularına yanıt bulan, girişimcilik ekosisteminden 100'ü aşkın paydaşla tanışma ve network imkanına sahip olan iştirakçiler eş zamanlı TÜSİAD üyelerine, iş dünyasına, girişimcilik ekosisteminden onlarca iş koçuna danışırken, yenilikçi iş fikrini ölçeklendirebilir iş modeline dönüştürme fırsatı buldular.