Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş, stratejik bir yatırım hamlesiyle TurkNet'in yüzde 40 hissesi için Luxemburg merkezli Gulf Capital ile anlaştığını duyurdu.
TurkNet'in yüzde 40 hissesini satın almak üzere anlaştığını açıklayan Re-Pie, Satın alma sürecinin tamamlanması için Rekabet Kurumu'na gerekli başvurular yaptı ve onay sürecini bekliyor. Getir ve GTC Solar gibi büyüme potansiyeli olan şirketlere yatırım yapmış olan Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş, TurkNet hamlesiyle teknoloji alanındaki iddiasın da güçlendirdi.

TURKNET’İN POTANSİYELİNE İNANIYORLAR

TurkNet’in son iki yılda farklı sektörlerde yaptıkları önemli yatırımların yeni bir halkası olduğunu belirten Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, TurkNet ile olan ortaklığı her iki şirket için de geleceğe yönelik önemli bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi. Eğitimden sağlığa tüm alanlardaki faaliyetlerini online gerçekleştirilmeye çalıştıkları pandemi döneminde TurkNet'in potansiyeline inanarak bu yatırımı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çamlıbel, alanında öncü bir şirkete getirisi yüksek ve güvenli bir yatırım olanağı sunmuş olduklarını ifade etti.