7 milyarlık fon büyüklüğü olan patent ve start up firması Intellectual Ventures’in Türkiye Temsilcisi Buba Ventures, İstanbul Arnavutköy’de, bir yatırımcı konağını hizmete açtı.
Buba Mansion Yatırımcı Kulübü, girişici ile yatırımcıya, en uygun iklimi sunma hedefi güdüyor.

BUBA MANSION, GİRİŞİM KONUŞMASINI ŞÖMİNE BAŞINA ALIYOR

Geçmişte melek yatırımcıların, asansörün bir kattan, diğerine dek konuşma hakkı verdiği, erken dönem girişimcilerine, fikirlerini şömine önünde sunma imkanı veren, Buba Ventures’in Arnavutköy’deki açılışı Boğaziçi Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Mehmed Özkan tarafından gerçekleştirildi.
Yatırım Kulübü, dünyadaki iyi uygulamaları yatırımcıyla buluştururken, onlara çalıştaylara katılabilecekleri, fikirleri en uygun zeminde tartışabilecekleri bir ortam vaat ediyor.  

BUBA MANSİON: FIRSATLAR KONAĞI

BUBA Ventures Başkanı Timuçin Bilgör, Türkiye’yi daha ileriye taşımak üzere, yatırımlara can suyu verilen ve küresel yatırımcı ile bir araya getiren, Buba Mansion’ı bir fırsatlar konağı olarak tanımladı. 
Bilgör, açılışı yapılan konağın, 2019’daki büyük hedeflerinin ilk adımı olduğunu belirterek, 40 dönümlük bir arazi üzerinde, girişimcilik dünyasına eksiksiz hizmet verecek, çok büyük bir proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, misyonlarını, “Birbirinden ayrı olduğu için yükselemeyen, her bilgi ve her gücü doğru ortamda buluşturarak, yükseltiyoruz” dedi.