İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye'de salgına karşı yürütülen özverili mücadelede, sağlık çalışanlarının ve bütün ihtiyaç sahiplerinin öncelikli ihtiyaçlarının giderilmesi maksadıyla 8 milyon lira kaynak ayırdı.

Konuyla ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamaya göre, nakit akışı bozulan veya bozulacağını ön gören ticari ve bireysel müşterileri için sunduğu ekonomi destek paketinin yanı sıra yanlızca sağlık çalışanlarını kapsayan ikinci bir paketi daha devreye sokan Türkiye Finans şimdi de Biz Bize Yeteriz sloganıyla hayata geçirilen Milli Dayanışma Kampanyası'na destek vererek ülke ekonomisine ve milli dayanışmaya katkı sağlamayı sürdürüyor.

Türkiye Finans, Biz Bize Yeteriz sloganıyla faliyete geçirilen Milli Dayanışma Kampanyası’na da katkı vererek salgınla topyekün mücadele kapsamında 8 milyon lira kaynak ayırdığını açıkladı.

Türkiye Finans ekonomi destek paketlerinin yanı sıra çalışanları, müşterileri ve kamu sağlığı için en üst seviye önlemler almayı sürdürüyor.

Bu süreçte Banka, genel müdürlük bünyesinde uzaktan çalışma modeli ve şubelerde haftalık dönüşümlü çalışma modeline geçiş, merkez ofis ve tüm şubelerin düzenli olarak dezenfeksiyonu, genel müdürlük ve şubelerde rutin ateş kontrolü, termal kamera uygulaması gibi hızla hayata geçirdiği önlemleriyle fark yaratıyor.