BURSA (AA) - Türk Amerikan İş Adamları Derneği (TABA-AmCham) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan  Ali Bayramoğlu, sıkı rekabetin olduğu, güçlü ekonomilerin olduğu finansal olanakların ve daha da önemlisi de pazar payının geniş olduğu ülkelerde aynı benzer nitelikli projeleri sürdürmeyi arzuluyoruz dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde  bir iftar programı gerçekleştirildi

İftar programından önce gazetecilerle konuşan Bayramoğlu, Türk markalarını uluslararası arenaya taşımak için çalıştıklarını belirtti.

Uluslararası iyi finansal ve pazar olanaklarından yararlanarak, bu çalışmaları yalnızca tek bir ülkede değil daha başka ülkelerde de yürüteceklerini aktaran Bayramoğlu, yoğun rekabetin olduğu, güçlü ekonomilerin yer aldığı finansal imkanların ve en önemlisi de pazar payının geniş olduğu ülkelerde aynı benzer nitelikli projeleri sürdürmeyi amaçladıklarını belirtti.

Programa, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, MÜSİAD ile Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve dernek üyeleri de katılım gösterdi.