Üretim, yatırım, ihracat konularında 7/24 iş konuşulan KOBİ’lerin ve şirketlerin sesi olan Endüstri Radyo’da, 3 Haziran’da pazarlama dünyasının duayenlerinden Tunç Berkman’ın hazırlayıp sunacağı yepyeni bir program başlıyor.  

İLK KONUK: YEMEKSEPETİ CMO’SU BARIŞ SÖNMEZ

Pazarlama dünyasından renkli konu ve konuklarla gündemin nabzını tutacak Tunç Berkman ile 4P+1 isimli yeni programın ilk konuğu, Yemeksepeti’nin CMO’su Barış Sönmez olacak.

Her hafta farklı bir sektörden, farklı işkollarından, renkli konuklarla pazarlama sektörünün masaya yatırılacağı programda; “Sektörün gündeminde neler var?”, “Pazarın gerçekleri neler?” gibi önemli konular farklı bakış açıları ile ele alınacak.

WHATSAPP ÜZERİNDEN SORULAR GÖNDERİLEBİLECEK

Kariyer ve özel hayata dair tavsiyelerin, unutulmayan anılar ve anekdotların, marka reklamları ve başarılı kampanyaların arkasındaki stratejilerin, kampanyanın ardındaki isimlerle birlikte konuşulacağı programda ayrıca, Whatsapp yoluyla dinleyicilerden gelen sorular da yanıtlanacak.

Program, 3 Haziran 2020’den itibaren her Çarşamba saat 19:00’da Endüstri Radyo frekanslarından ve https://radyo.stendustri.com.tr/ adresinden canlı olarak yayınlanacak.  

ENDÜSTRİ RADYO NASIL DİNLENİYOR?

Endüstri Radyo; İstanbul, Gebze, Kocaeli ve Yalova’da 105.8, İzmir ve Manisa’da 102.8, Bursa 106.7’de ve Balıkesir’de 106.6 frekanslarından, web sitesinden ve tüm dijital platformlardan dinlenebiliyor.

TUNÇ BERKMAN KİMDİR?

Lisans eğitimini Syracuse University’de, MBA’yi ise Babson College’de tamamlayan Tunç Berkman, çalışma hayatına ABD’de (New York) Monitor Company’de danışman olarak başladı. 

Perakendecilik ve telekom sektörlerine ilişkin projelerde yer alan ve 2000 yılında Türkiye’ye dönen Berkman, Koç Holding’de Yeni İş Geliştirme Grubu Proje Yöneticisi olarak çalıştı. Bu görevi sırasında Türkiye’nin ilk online seyahat şirketi BookinTurkey ile ilk veri tabanlı Pazarlama şirketi Tanı/Paro’nun kuruluşunu gerçekleştirdi.

Ardından sırasıyla Koç Bilgi Grubu Stratejik Planlama Yöneticisi, Tanı Pazarlama’da Operasyon ve Planlama Grup Yöneticisi, Stratejik Planlama Yöneticisi ve Arçelik’te İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev alan Berkman, 2005-2007 yılları arasında Arçelik Pazarlama Grubu Yöneticiliği görevini üstlendi.

Arçelik’teki görevinden sonra 2007’de Avea’da Stratejik Planlama Direktörü olarak çalışan ve 2009’da aynı kurumda Kurumsal Pazarlama ve Sanal Operatörlerden Sorumlu Direktör görevine atanan Berkman, bir süre sonra masanın diğer tarafına geçerek People Communications İletişim Ajansı’nda Genel Müdür olarak çalışmaya başladı.

Bu dönemde girişimcilik ile ilgili ilk adımlarını atan ve Türkiye’nin ilk lisanlı melek yatırımcılarından biri olarak farklı konularda yatırım yapan Berkman, 2012 yılında Veritas Media’da Genel Müdür olarak çalıştı. 

Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 2013 yılında Vestel’e transfer olan Berkman, Eylül 2018’den beri mevcut görevine ek olarak, Dış Tedarik Ürün Yönetimi, Perakende Pazarlama ve Mobil Ürünlerin Satışından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini de başarıyla sürdürüyor.


EndustriRadyo.com