BURSA (AA) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 50 bin lira tutarında katkı yaptı.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu yazılı açıklamada, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan önemli bir süreçten geçildiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyanın bu anlamda oldukça önemli olduğunu belirten Şerbetçioğlu, "Üyelerimizin kişisel bağışlarının dışında TÜMSİAD Bursa Şube Yönetim Kurulu olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 50 bin lira ile katıldık. Herkesi imkanları dahilinde kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu dönemi en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

İhtiyaç sahibi ailelere de erzak yardımında bulunmak için ayrı bir çalışma yaptıklarını aktaran Şerbetçioğlu, bu kapsamda da yönetim kurulunun katkılarıyla 3 bin erzak kolisi hazırlandığını söyledi.