TSPB'nin yaptığı açıklamaya göre, toplantıda dijital kimlik ve dijital para konusunda uluslararası üne sahip ve en önemli küresel FinTech liderlerinden biri olan David Birch ile finansal hizmetler alanında hukuk, uyum ve kamu politikaları konularında uzman olan Dr. Sabine Dittrich yer alacak.

Ücretsiz olacak gerçekleştirilecek olan oturum 8 Mart Pazartesi günü, 14.00-15.45 saatleri arasında TSPB YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Yurt dışından iki önemli ismin katılacağı "Pandemi Sonrası Toplumsal Sorunlar" toplantısında dijital kimlik ve dijital para konusunda dünyanın sayılı isimlerinden biri olarak kabul Brich yer alacak. Birch, Pandemi Sonrası: Yeni Araçlar, Yeni Pazarlar konusunda görüşlerini sunacak.

Oturumun ikinci konuğu ise Düzenleyici İstihbarat Küresel Başkanı ve EFAMA Yönetim Kurulu Üyesi olan Dr. Dittrich olacak. Finansal hizmetler alanında küresel uzmanlığa sahip bir yönetici olan Dittrich, pandemi sonrası toplumsal sorunlar konusunu hukuk, kamu politikaları açısından ele alacak. Aynı zamanda konuyu çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) açısından değerlendirecek.(AA)