İSTANBUL (AA) - TürkTraktör'ün markası Case IH, en son teknolojiye sahip olan traktör ile tarımsal ekipmanlarını sergilemek amacıyla Güneydoğu Anadolu’da g düzenlediği organizasyonlarda bölge çiftçileriyle bir araya geliyor.

Konuyla ilgili olarak TürkTraktör tarafından yapılan açıklamada, Case IH, Güneydoğu Anadolu'da gerçekleştirdiği saha organizasyonlarında, çiftçileri, Türkiye'nin "ilk yerli üretim" yarı otomatik şanzımanlı traktörüyle bir araya getiriyor.

Case IH, ziyaret edeceği illerde gerçekleştirilecek olan organizasyonlarda, ilk defa bu sene mart ayında tanıtımı gerçekleştirilen FarmallA Active Drive4 serisini görücüye çıkartırken , aynı zamanda bölgenin en çok tercih edilen traktörleri olan JX, JXB ve JXC serilerinin ve bu traktörlere uygun olan pulluk, kültivatör ve rotovatör ekipmanlarının da çiftçiler tarafından birebir deneyimlenmesine olanak sağlıyor.

Çiftçilerin yoğun ilgisi ile start veren organizasyon, ilk durak olan Şanlıurfa'nın ardından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sürecek. Tanıtımda yer alan Case IH FarmallA Active Drive4 serisi, ilk yerli üretim yarı otomatik transmisyona sahip traktör olma özelliğine sahip. Bu yeni seri, sunduğu vites seçenekleri ile kullanıcının sadece zamandan değil, aynı zamanda yakıttan da tasarruf elde etmesine olanak sağlıyor.

Çiftçi buluşmaları esnasında ziyaretçiler, hem bu seriyi hem de Güneydoğu Anadolu bölgesinin en çok tercih edilen traktör serilerin idaha  yakından inceleme şansına sahip oluyor.