Total Turkey Pazarlama, İstanbul Avrupa yakası ve Trakya bölgelerinin distribütörlüğü için motosiklet sektöründe faaliyet gösteren Setech ile anlaşmaya vardı. 
Total Turkey Pazarlama, motosiklet yağlarındaki satış ağını güçlendirmek amacıyla Setech ile anlaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, İstanbul Avrupa yakası ve Trakya Bölgesi'ndeki iş ortaklarına kesintisiz ve en üst kalitede hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

“ÜSTÜN PERFORMANS VE YAKIT VERİMLİLİĞİ SAĞLIYORUZ”

Hizmet ağlarını yeni iş birlikleri ile güçlendirmekten memnun olduklarını ifade eden Şanda, hedeflerinin İzmir Menemen'deki fabrikalarında ürettikleri son teknoloji ürünlerini daha çok kullanıcıya ulaştırmak olduğunu söyledi. Madeni yağ konusunda hem TOTAL hem de ELF markalarının tecrübelerine sahip olduklarını ifade eden Şanda, motosikletler için ürettikleri 2 ve 4 zamanlı motor yağları ile üstün performans ve aynı zamanda yakıt verimliliği sağladıklarını belirtti. Tüm ürünlerinin en son teknolojiyi kullanarak motordaki aşınmayı azaltan ve aşırı ısınmayı önleyen, dolayısıyla sürüş keyfini ve performansı artıran olağanüstü bir yağlama sunduğunu ifade eden Şanda, motor temizliğini üst düzeyde tutarak, kullanım ömrü ve dayanıklılığın artırılmasına olanak sağladıklarını söyledi.