İSTANBUL (AA) - Tofaş Akademi, uluslararası arenada almış olduğu ödüllere yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Firma tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Tofaş’ın sosyal ve ekonomik gelişimin en önemli unsurları arasında buulnan nitelikli insan kaynağına verdiği önem doğrultusunda faliyete geçirdiği Tofaş Akademi dünyanın en saygın iş ödüllerinden birisi olan, The Stevie Awards’dan farklı kategorilerde çok sayıda ödülün sahibi oldu.

Tofaş Akademi, geçtiğimiz senelerdeolduğu gibi bu sene de geliştirdiği yenilikçi öğrenme ve gelişim çözümleri ile The Stevie Awards for Great Employers ve Stevie International Business Awards’da 4’ü altın, 2’si gümüş ve 1’i bronz olmak üzere toplamda 7 ödülün sahibi oldu.

Tofaş Akademi, sistem eğitimi, ürün eğitimi, satış eğitimi dallarında altın ödüllere layik görüldü. Altın ödül kategorisinde ayrıca, Tofaş Akademi Müdürü Selçuk Alimdar da “Yılın Kurumsal Akademi Lideri” ödülüne lsahip oldu.

2002 senesinden beri uluslararası şirket ve organizasyonları sene içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alıyor. 7 farklı kategoride gerçekleştirilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri, her sene 70'i aşkın ülkeden 10 binin üzerinde başvuru alıyor.