Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nün 145 sözleşmeli teknik personel istihdam edeceği bildirildi.

BAŞVURULAR 31 ARALIK'A KADAR DEVAM EDECEK

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TİGEM'in taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere "tarım makinaları, tarımsal yapılar ve sulama, tarla bitkileri, bitki koruma, bahçe bitkileri, zootekni, veteriner hekim, ziraat-radyoloji- elektrik- inşaat ve veteriner sağlık teknikerleri" alınacak. Toplamda 145 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Alım, yazılı ve sözlü sınav sonucu açıktan atama şeklinde gerçekleştirilecek.

Başvurular, 21-31 Aralık döneminde TİGEM İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'na elden veya posta yoluyla yapılacak. 

İNTERNET SAYFASINDAN DUYURULACAK

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar, Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezinin internet adresi üzerinden sınav başvuru işlemlerini gerçekleştirerek, sınav ücreti olan 100 TL'yi başvurusu esnasında kredi kartıyla ödeyecek.

Postayla başvuruda, gerekli belgelerin en geç sürenin bitim zamanı itibarıyla başvuru yerine ulaşması gerekiyor. Başvuru süresinin ardından Başkanlığa ulaşan başvurular, dikkate alınmayacak.

Giriş sınavının yazılı bölümü, 6 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 10.00'da Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ankara'da tek oturumda yapılacak.

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, Ankara'da sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü sınavın tarihi, yeri ve saati TİGEM'in internet sayfasından ayrıca duyurulacak. (AA)