Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD gençlik yapılanması Genç MÜSİAD'ın düzenlediği "Ticaret Elçileri" projesi ödül töreni gerçekleşti.

Pandemi kurallarına uygun şekilde düzenlenen ödül töreninde en başarılı sunumları hazırlayan öğrenciler jüri karşısına çıktı.

Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Faruk Yamankaradeniz, Eriş Un İhracat Müdürü Fatih Bahçıvan ve Komite üyesi Aziza Abliatipova'nın jüri heyeti olduğu programda, yapılan sunumlar ve heyetin değerlendirmesi neticesinde, birincilik ödülünün sahibi Etiyopya’dan Entisar Bushra olurken, ikincilik ödülüne Sara Muthıa Avıcenayantı (Endonezya) ve üçüncülük ödülüne ise Mohad Hashim Yahia (Afganistan) uygun görüldü. Törende açıklama yapan Genç MÜSİAD Başkanı Akbal, "Genç MÜSİAD, yeni ürettiği projelerin üzerine koyarak her geçen gün gençlik ve geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Ödül alan arkadaşlar ile tekrar bir araya gelerek ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile son derece fayda sağladığımız sunumları yapan kişileri ve ödül alanları tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu. (AA)