“Sizin için TETİK’teyiz” sloganıyla, 1983 yılından beri personel ve öğrenci servis hizmetleri sunan Tetik Tur, Endüstri Radyo’da reklam kampanyasına başladı.

Türkiye genelinde 2014 yılından itibaren birçok önemli sanayi ve ticaret şirketine hizmet veren Tetik Tur, personel ve öğrenci servis hizmetlerinin yanı sıra fuar organizasyonu ve VİP transfer hizmetleri de gerçekleştiriyor.

Tetik Tur Endüstri Radyo’da başladığı reklam kampanyası ile özellikle içinde bulunduğumuz dönemde şirketlere sunduğu hizmet ve avantajları anlatıyor.

PANDEMİ DÖNEMİNDE HİJYENİK, GÜVENİLİR VE KONFORLU ULAŞIM SUNUYOR

Toplamda 562 adetten oluşan modern araç filosuyla, taşıma sektörünün önemli firmaları arasında yer alana Tetik Tur, pandemi döneminde de sürekli dezenfekte edilen araçlarıyla toplu taşımada risk almadan, seyahat etme fırsatı sunuyor.

Günde 12 bin kişinin üzerinde yolcuya konforlu ve güvenli seyahat hizmeti sunan firmanın 0-5 yaş arasında olan, ısıtma ve soğutma sistemlerine sahip servis araçlarının, periyodik bakımları titizlikle ve zamanında yapılıyor.

Beklenmedik hava ve yol şartlarına hazır olmasını sağlayacak teçhizatların eksiksiz, tam olarak bulunduğu araçlarda aynı zamanda araç takip sistemi de yer alıyor.

ARAÇ TAKİP SİSTEMİ İLE ARAÇ FİLOSUNUN TAKİBİNİ SAĞLIYOR

Güncel teknolojinin doğru kullanımının güvenli bir yolculuk için kaçınılmaz önem taşıdığına inanan firma, bu kapsamda “Dünyanın En Büyük 5. Araç Takip Şirketi” ve “Türkiye’nin Pazar Lideri” olan Arvento ile iş birliği içerisinde çalışıyor ve teknolojik altyapısını devamlı güncel tutuyor.

Firma, araçlarında bulunan Araç Takip Sistemi ile tüm araç filosunun hareket bilgilerini eşzamanlı olarak veri merkezinden takip ediyor ve denetliyor.

WHATSAPP HATTINDAN 7/24 ULAŞILABİLİYOR

Firma, müşterilerine, şehir içi ve şehir dışı tüm yolculuklarda, tatil planlarında ve yurt dışından gelen misafirlerin havalimanı karşılaması ve transfer hizmetlerinde, iş seyahatlerinde, kurumsal, M.i.C.E ve turizm taşımacılığı ve organizasyonlarında çözüm ortaklığı yapıyor.

A Sınıfı hizmet anlayışıyla hizmet veren firmaya, 7/24 WhatsApp hattından ulaşılabiliyor.