‘Güveni Paylaşanlar’ adı altında 25.yılına özel düzenleyeceği konferansında Tepe Savunma, güvenlik ve savunma sektörlerindeki en önemli isimleri Türkiye’de ağırlayacak.

Güvenlik konusunu 25.yılına özel düzenleyeceği Güveni Paylaşanlar konferansında masaya yatıracak olan Tepe Savunma ve Güvenlik, Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli olarak kurulan alanındaki ilk şirket. Yüzde 100 yerli sermayeli şirket alanındaki ilkliğini halen korurken çeyrek asırlık bilgisini alanının uzmanlarıyla Türkiye’de paylaşacak.

Konferansta yer alacak konuşmacılar arasında Eski NATO komutanı ve İngiliz Genel Kurmay Başkanı Sör Richard Shirreff’ten, kendi geliştirdiği güneş enerjisiyle çalışan uçağıyla tanınan İsveçli kâşif ve pilot Andre Borschber’e kadar birçok isim olacak. 

NATO, ANDRE BORSCHBERG’İ İZLEYECEK

Konferansta konuşma yapacak olan Andre Borschberg’i  Eski NATO komutanı ve İngiltere eski polis şefi ve Londra 2012 Olimpiyatları’nda terörle mücadele stratejilerini belirlemiş kişi John Donlon izleyecek. Borschberg yapacağı konuşmada “Global Güvenlik" konusunu masaya yatıracak.
Güvenlik konusuna farklı bir bakış açısı getirme mottosuyla çalışan Tepe Savunma ve Güvenlik’in ‘Güveni Paylaşanlar’ konferansında nöro sağlık ve eğitim alanlarında akademik faaliyetler yürüten Dr. Kerem Dündar, fütürist Ufuk Tarhan, girişimci fütürist Alphan Manas ve gazeteci Timur Sırt gibi isimlerle de konuşma gerçekleştirecek.