Teleperformance, 2020 yılında Türkiye’de yüzde 50’den fazla büyüdü. Pandemiye rağmen büyüme performansını sürdüren şirket, yeni yılda da yüzde 50 büyüme hedefliyor. Türkiye’de 25’inci yılını dolduran şirket, 2020’de 370 milyon TL gelir elde etti.
Teleperformance Türkiye'nin 2020’de Türkiye ekonomisine hem istihdam hem ihracatta katkı sağlayan yatırımlarıyla öne çıktığını söyleyen Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular, Balıkesir lokasyonunun kapasitesini 2 katına çıkardıklarını ve Diyarbakır’a yatırım yaparak yeni bir lokasyonu açma aşamasına getirdiklerini belirtti. 
Aile ruhunu yaşayabilmek ve çalışanlara da yaşatabilmek adına iç iletişim aktivitelerine önem verdiklerini ifade eden Doğrular, çalışanlarının sadece profesyonel gelişimlerini sağlamaya değil iş-yaşam dengelerini kurmalarına, sağlıklarını korumalarına ve eğlenmeleri için içerikler oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. 

HEDEFLERİ 2021’DE DE YÜZDE 50 BÜYÜMEK 

Yeni yıla da iddialı girdiklerini vurgulayan Doğrular, 2020 yılında 30 yeni müşteri kazandıklarını ve 2021 yılında da en az yüzde 50 büyüme hedeflediklerini söyledi. 2020 yılında ciromuzun yüzde 30’undan fazlasını yabancı dillerde sundukları hizmetlerden kazandıklarını belirten Doğrular, 2 yıl içinde 12 dilde sundukları hizmetlerin cirosal hacmini 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini aktardı. 
Yeni iş ortaklıklarını da bünyelerine dahil edeceklerin, söyleyen Doğrular, yabancı dil operasyonlarını büyütmek ve hizmet ihracatındaki paylarını artırarak Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamanın en önemli hedefleri olduğunu belirtti.