Aksaray organize sanayi bölgesinde (OSB) temel atma töreni düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, “Aksaray hem jeopolitik konumu hem çalışan insan gücü hem de gelecek vadeden yatırım potansiyeli bakımından İç Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu. Organize Sanayi Bölge'mizin doluluk oranı yüzde 98.12 oldu. Bin vatandaşımız buradaki fabrikalarda çalışıyor. Aksaray’a olan talep her geçen gün artıyor. Özellikle Orta Anadolu’nun lojistik merkezi konusunda ilerliyoruz.  Tüm bu çalışmaları da denize kıyımız, havalimanımız ve demir yolumuz olmadan yapıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda bunlardan bir kısmı da olacak. O zaman Aksaray'ın önünde hiçbir engel kalmayacak." dedi. 

LC WAİKİKİ’NİN EN BÜYÜK YATIRIMLARINDAN BİRİNİN TEMELİ ATILACAK”

LC Waikiki'nin en büyük yatırımlardan bir tanesinin temelini atacaklarını ifade eden Aydoğdu, yatırımla ilgili şu bilgileri paylaştı: “LC Waikiki fabrikası 550 bin metrekarelik bir alana kurulacak. 28 ülkede 608 mağazası olan ve Türkiye'nin tekstil devlerinden olan LC Waikiki'ye teşekkür ediyorum. Fabrikanın yatırım maliyeti 3,65 milyar TL olurken tamamlandığı zaman 5 bin kişiye istihdam sağlanacak."  

“FABRİKA TEMEL BİR ÜS HALİNE GELECEK”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer, “Fabrika tüm dünya hinterlandına tedarik zinciri yapabilecek ve temel bir üs haline gelecek. Planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Fabrikanın Türkiye ekonomisine değerli katkılar sunmasını hedefliyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyümemize paralel olarak Aksaray'da büyük bir yatırımın temelini attık, ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin." (AA)

SEO VIBES ON TOUR İSTANBUL : DİJİTAL DÜNYANIN UZMANLARI SEO VIBES ON TOUR İSTANBUL : DİJİTAL DÜNYANIN UZMANLARI

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu

LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer