Teknosa, Geleneksel İş Ortakları Toplantısı'nda tüm paydaşlarıyla dijital ortamda bir araya geldi. Şirketin 2020 performansının değerlendirildiği geleneksel İş Ortakları Toplantısı'nda, şirketin 2021yılı hedefleri paylaşıldı.
'Yeni Neslin Teknosa'sı mottosuyla hayata geçirdikleri kapsamlı dönüşüm programıyla başarıyı yakaladıklarını belirten Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan,  bu yılki rekor yatırımla şirketin teknoloji altyapısını daha da güçlendireceklerini aktardı. 2021 yılında yatırıma öncelik vereceklerine dikkat çeken Gürcan, geçen yılın 2 katından fazla, 80 milyon TL'lik bir yatırım öngördüklerini vurguladı. Yeni yatırımlarla Teknosa'nın teknoloji altyapısını güçlendirip çeşitlendireceklerini ifade eden Gürcan, stratejik yol haritalarında çalışanlara yatırım ile birlikte uçtan uca, en iyi müşteri deneyimini sunmanın olduğunu belirtti. 

LOJİSTİK İŞ BİRİKİMLERİ ZENGİNLEŞTİRİLECEK

Çoklu kanal deneyimleri ve mağaza dijital yetkinliklerinin geliştirilmesi ile mağaza içi dijitalleşmeye ağırlık vereceklerini belirten Gürcan, mağazalarda el terminalleri ile mobil sipariş, fatura, ödeme opsiyonları sunacaklarını söyledi. Her kanalda birebir iletişim ve kesintisiz deneyim sunmak için hayata geçirdiğimiz webchat, videochat uygulamalarımızı geliştireceklerini ifade eden Gürcan, bu yıl lojistik iş birliklerini zenginleştirip yetkinliklerini daha ileriye taşımayı planladıklarını kaydetti. 
Müşterilerinin ihtiyacına göre servis ve ürün portföylerini çeşitlendirip yeni satış modelleri geliştireceklerini belirten Gürcan, daha da güçlü bir Teknosa yaratacaklarına inandığını söyledi.